Pølser med grønnsaktopping.

Completos

Completos, Chiles svar på en klassisk pølse i brød, men med en frisk og sunn vri. Denne smakfulle pølseretten er rikelig toppet med næringsrike grønnsaker som strimlet kål, kremet guacamole, og en frisk tomatsalat, og gjør hvert pølsemåltid til en sunnere nytelse. Perfekt for de som ønsker å kombinere klassisk comfort food med et sunt kosthold.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kna nykålen litt med rene hender. La den evt renne av seg i et dørslag. Bland med sitronsaft og litt salt.
  2. Bland tomater, vårløk og olivenolje i en egen bolle.
  3. Ha strimlet kål i pølsebrødet, deretter varm pølse og topp den med guacamole og fin tomatsalat.
  4. Server med det samme.
Legg til på Min side
Del på Facebook