Couscoussalat med jordbær og avokado på grønn duk

Ingredienser

Couscoussalat med jordbær og avokado

20-40 min
1,5 av 5 om dagen

I salaten vår har vi brukt jordbær, men nektariner i biter eller andre bær kan også brukes. Ved å bruke avokado og gryn i salaten, vil den bli ekstra mettende. En god matsalat du godt kan servere til middag.

Fremgangsmåte

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Tilsett smør, avkjøl.
  2. Skjær grapefrukten i båter uten hinner. Del jordbær i skiver. Rens avokado og del i biter.
  3. Legg couscous på et salatfat. Legg på grapefrukt, jordbær, avokado og salatblader. Strø over hakket løk.
  4. Bland cottage cheese, crème frâiche, limeskall, limesaft, salt og pepper til en røre. Kjør den glatt med en stavmikser.
  5. Smak til og server røren til salaten.

Hvor godt likte du oppskriften?