Ingredienser
Crêpes med stekte pærer og blåskimmelost
20-40 min
1 av 5 om dagen
Crêpes er tynne, tynne pannekaker som man enten har søtt fyll i til dessert eller man kan ha et middagsfyll i. Våre crêpes har vi fylt med stekte pærer og blåmuggost; en uslåelig kombinasjon.
Fremgangsmåte
- Rør sammen ingrediensen til røren og la den svelle i minst 15 minutter.
- Skjær pærene i skiver, ca. 1/2 cm, med skallet på og stek dem i litt smør i en stekepanne.
- Smelt smør i en stor stekepanne og stek pannekakene.
- Legg noen pæreskiver i pannekakene sammen med grovhakkede valnøttkjerner og biter av blåmuggost og brett eller rull dem sammen.
- Legg pannekakene i en ildfast for og varm dem i ovnen på 160 grader til osten begynner å smelte, eller legg pannekakene tilbake i stekepannen på middels varme til osten begynner å smelte.
- Serveres med litt honning over.