Ingredienser
Crispy fårikål i kinesiske pannekaker
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen
Hvis du liker crispy peking duck så kommer du til å elske denne middagen som tar fårikålrestene til et nytt nivå. Fårikålsrestene topper du med hoisinsaus og pakker inn i kinesiske pannekaker - også kjent som peking duck wrapper.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 100 grader over- og undervarme.
- Sil av fårikålkraften og ha restene av får og kål i en stekepanne.
- Fres fårikålrestene med litt stekeolje på medium høy varme til både kjøttet og kålen får stekeskorpe.
- Kutt gulroten og agurken i en halv centimeter tykke staver.
- Kutt vårløken i tynne skiver.
- Ha en halv liter kokende vann utover et stekebrett. Sett det i ovnen.
- Legg de kinesiske pannekakene utover en rist. Sett risten inn i ovnen over stekebrettet med vann. La pannekakene dampe i et par minutter.
- Ha de crispy fårikålrestene i i pannekakene. Topp med gulrot, agurk, vårløk, hoisinsaus og gjerne litt frisk koriander.
- Nyt!