Krydret fårikål med eplejus og soyasaus

Ingredienser

Krydret fårikål med eplejus og soyasaus

Over 60 min
3 av 5 om dagen

Med fire enkle ingredienser får fårikålen enda mer smak: Kålrot, eplejus, soyasaus og stjerneanis gir litt annen vri på den klassiske retten.

Fremgangsmåte

  1. Del hodekålen i tommeltykke skiver.
  2. Legg kjøtt og hodekål lagvis i en kasserolle. Strø salt, pepperkorn og stjerneanis mellom lagene.
  3. Ha eplejuice, soyasaus og vann oppi gryta. Kok opp under lokk.
  4. Når gryta har begynt å koke, lar du gryta stå på svak varme til kjøttet faller av beinene (ca. 2-3 timer).
  5. En time før fårikålen er ferdigkokt: Skrell kålroten og del den i tommeltykke terninger. Ha kålroten oppi gryta.
  6. Servér med kokte poteter og gjerne litt friske urter på toppen.

 

 

Hvor godt likte du oppskriften?