Oppskriftsbilde av eplevafler med bringebærsaus, ferske bringebær og iskrem.

Eplevafler med bringebær

Revne epler i vaffelrøre gir deg ekstra smakfulle og saftige vafler, og smaker nydelig til kaffen eller som dessert med en skje vaniljeis og noen friske bringebær.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 egg
  • 4 dl lettmelk
  • 2 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl soyaolje
  • 150 g sammalt hvete, fin
  • 200 g hvetemel
  • 2 epler
  • saften av 0,5 sitron
  • 1 ts malt kanel

Fremgangsmåte

  1. Bland alle de andre ingrediensene til en glatt røre.
  2. La røren svelle i minst 20 minutter.
  3. Riv eple på rivjern og bland inn i røren rett før du steker vaflene.
  4. Stek vaflene i smurt vaffeljern til de er gylne.
  5. Server vaflene med is og friske bringebær. Dryss gjerne litt ekstra kanel over før servering.
Legg til på Min side
Del på Facebook