Ingredienser

Fiskekakeburger med coleslaw

20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Gjør middagen spennende med en saftig fiskekakeburger servert med sprø, hjemmelaget coleslaw.

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt hodekålen og skjær gulrøtter i tynne skiver.
  2. Skjær eple og løk i små terninger.
  3. Pisk sammen majones, rømme, hvitvinseddik, salt og pepper. Hell over grønnsakene og bland godt sammen. La coleslawen stå kaldt i 2-3 timer før servering. Da blir den aller best.
  4. Stek fiskekakene/burgerne på begge sider i panne til de er godt varme. Du kan også varme ferdig stekte fiskeburgere i ovnene (10 minutter på 200 g)
  5. Varm brødene i ovnen slik det står på pakken.
  6. Del brødene på langs.
  7. Ha salatblader, burger, coleslaw, syltet agurk, tomatskiver, syltet rødløk i brødene og server og nyt!

Hvor godt likte du oppskriften?