Potetburger
Smakfulle burgere hvor potet er hovedingrediens. Server dem gjerne med coleslaw, salat og karamellisert løk i grovt burgerbrød. De vil garantert overraske. Har du «potetrester» så kan du gjerne bruke de også.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Kok potetene med skallet på. Skrell dem når de er ferdig kokt.
- Skyll purren godt og skjær den i strimler.
- Finhakk løk og hvitløk.
- Fres løk, hvitløk og purre blankt i varm panne.
- Riv de skrelte potetene og bland inn egg, løk, revet ost og brødrasp.
- Smak massen til med litt salt og pepper. (Om du ønsker kan du tilsette krydder som du liker, røkt paprikapulver er veldig godt her.)
- Form massen til 4-6 burgere.
- Stek burgerne i varm stor panne i litt stekeolje og smør, 3-4 minutter på hver side. Dryss på sesamfrø før du snur dem.
- Server potetburgere i grove burgerbrød med salatblad, coleslaw og karamellisert løk.
Syltet løk er også nydelig til burger.