Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland sammen havregryn, puffet ris, kokosmasse, vaniljesukker, kanel, salt og hakkede mandler. Rør eplemos og sirup godt sammen og hell over de tørre ingrediensene.

    Bland alt godt sammen og hell det over på en bakeplate med bakepapir.

    Stek på 175°C i 25 minutter, men rør om av og til slik at müslien blir jevnt brun og fin.

    Avkjøl og oppbevar i tett boks.

INGREDIENSER

  • 6 dl havregryn
  • 4 dl puffet ris
  • 1 dl kokosmasse
  • dl eplemos
  • 1 dl mapel sirup (lønnesirup)
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss malt kanel
  • ½ ts salt
  • 1 dl hakkede mandler

Fremgangsmåte

  • Bland sammen havregryn, puffet ris, kokosmasse, vaniljesukker, kanel, salt og hakkede mandler. Rør eplemos og sirup godt sammen og hell over de tørre ingrediensene.

    Bland alt godt sammen og hell det over på en bakeplate med bakepapir.

    Stek på 175°C i 25 minutter, men rør om av og til slik at müslien blir jevnt brun og fin.

    Avkjøl og oppbevar i tett boks.