Havregrøt med eple

Hva smaker vel bedre enn en varm havregrøt med eplebiter? Sunn frokost og en god start på dagen.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 1 l lettmelk
  • 1 dl hakkede valnøttkjerner
  • 1 dl hakkede solsikkekjerner
  • litt salt
  • 1 ts malt kanel
  • 1 eple

Fremgangsmåte

  1. Lag havregrøten som anvist på pakken.
  2. Tilsett hakkede nøtter og smak til med litt salt. Dryss over kanel.
  3. Skjær eplet i biter og ha dem på toppen ved servering.

Du kan bruke det du har av frukt og bær på grøten. Skal du servere grøt til flere, kan du ha frukt og bær i skåler så alle kan forsyne seg selv. Har du en moden banan, er det godt å mose den i grøten.

Husk halvparten grønt også til frokost.

Del på Facebook