Ingredienser
Fruktdessert med mascarponekrem
40-60 min
1 av 5 om dagen
En nydelig gylden og frisk fruktdessert med klementiner, persimon og ananas som garantert vil falle i smak. Et dryss av salt peanøttkrokan gjør virkelig susen i denne desserten.
Fremgangsmåte
- Pisk alle ingrediensene til mascarponekremen til en luftig krem i en bolle.
- Lag peanøttkrokan. Smelt sukkeret til gyllen karamell i en liten stekepanne på middels varme.
- Trekk pannen vekk fra varmen og rør straks inn de hakkede nøttene. Hell blandingen raskt over på bakepapir og avkjøl.
- Rens og skjær klementiner i fine biter. Skrell ananasen og skjær bort midtstokken. Skjær ananas og persimon i biter. Bland frukten sammen.
- Legg fruktbiter i bunnen av 4 glass. Fordel ca. 2-3 ss av mascarponekremen over frukten. Finhakk peanøttkrokanen og strø på kremen og server.