Ingredienser
Fruktsalat med sharon og granateple
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Sharon har ingen kjerner og kan spises med skallet på. Her har vi en laget en deilig fruktsalat, hvor sharon får følge med frisk fiken, klementiner og kjernene i granateple.
Fremgangsmåte
- Skyll sharonfrukten godt, fjern stilken og skjær den i terninger.
- Ta ut kjernene av granateplet. Det gjør du best ved å skjære rundt skallet med en skarp kniv (NB. Bare i skallet - IKKE igjennom). Brekk deretter granateplet opp i biter og plukk ut kjernene.
- Fjern stilken på fikenene og skjær dem i båter.
- Skrell klementinene, del i båter og skjær dem i biter.
- Bland forsiktig alt sammen. Ha litt presset appelsinsaft over.
- Server fruktsalaten i porsjonsglass eller i en pen serveringsbolle.
- Ønsker du det "lille ekstra", så tilsett gjerne litt god likær over fruktsalaten like før servering.