Gratinert squash

Fyll squash med deilig fyll av grønnsaker og gratinér med ost i ovnen. Godt som en kveldsrett med ferskt brød til eller som tilbehør til annen middag.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 grønn squash
  • 200 g kjøttdeig
  • 100 g frisk sjampinjong i små terninger
  • 1 finhakket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 boks grovhakkede hermetiske tomater
  • 1 ss frisk timian (1 ts om du bruker tørket timian)
  • 100 g revet hvitost til gratinering

Fremgangsmåte

Fres løk, sjampinjong og kjøttdeig, tilsett det øvrige (bortsett fra squashen) og la det surre til det blir en tykk saus.

 

Del squashen i to. Ta ut kjernene som hakkes og tilsettes kjøttsausen. Fyll squashen med sausen. Strø over ost og gratiner i ovnen på 200 grader C i 15 - 20 min.

 

Serveres varm med godt brød til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 19
Legg til på Min side
Del på Facebook