Gratinerte agurker

Hvorfor ikke servere agurk på en annerledes måte? Gratinerte agurker smaker herlig som en liten kveldsrett.
20-40 min
2 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 slangeagurk
  • 400 g kjøttdeig
  • 200 g frisk sjampinjong i små terninger
  • 1 finhkket løk
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 boks grovhakkede hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 1 ss hakket frisk oregano
  • 100 g hvitost til gratinering

Fremgangsmåte

Fres løk, sjampinjong og kjøttdeig, tilsett resten og la det surre til det blir en tykk saus.

Del agurkene i to, videre i to på langs. Ta ut kjernene som hakkes og tilsettes kjøttsausen.

Fyll agurkene og legg på noen tomatskiver.

Strø ost over og gratiner i ovnen på 200 grader C i ca. 15 minutter.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 1
Legg til på Min side
Del på Facebook