Ingredienser
Grilla nykål med pesto
Under 20 min
2.5 av 5 om dagen
Grilla nykål er kål på sitt saftigste. Toppet med hjemmelaget pesto, parmesan og pinjekjerner.
Fremgangsmåte
- Skjær nykålen i fire skiver.
- Legg nykål-skivene i en bolle og bland med olje, salt og pepper. Hvis du ikke har en bolle så kan du legge nykålen rett på en tallerken og gni inn ingrediensene med hendene.
- Legg nykålen på et medium varmt sted på grillen med en av innsidene ned og grill i ca. 3 minutter. Snu nykålen til den andre siden når den har blitt skikkelig brun.
- Avslutt med å grille nykålen på “ryggen” i ca fem minutter. Hvis det yttereste laget av ryggen blir svidd så kan du ta det av før servering.
- Servér på en tallerken med et dryss parmesan, pesto og ristede pinjekjerner. Gjerne med en potetsalat og friske grønnsaker.