Miljøbilder sommergrønnsaker

Grillet potetsalat med reddik og vårløk

Denne friske og smakfulle potetsalaten kombinerer grillet potet med sprø reddik, vårløk, saftige cherrytomater og timian. En perfekt siderett til grillmaten.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kutt nypotetene i to. Ha i en alluminiumsform sammen med olje og en klype salt og pepper. Bland ingrediensene i formen.
  2. Sett nypotetene på et varmt sted på grillen og stek til det får en dyp stekeskorpe (ca. 10-15 minutter). Snu underveis så potetene ikke svir seg. Sjekk om potetene er gjennomstekt ved å stikke en kniv inn i potetene.
  3. Skjær reddik og vårløk i tynne skiver.
  4. Kutt cherrytomater i fire avlange båter.
  5. Bland grønnsakene i en bolle og topp med timian.
Del på Facebook