Legg blomkål på grillen i sommer. Server det sammen med ertepuré.

Ingredienser

Grillet blomkål med ertepuré

20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Å tilberede blomkål på grillen gir en raffinert smak som er verd å prøve. Servert sammen med ertepuré - eller ertemole som mange kaller den - med hvitløk, så kan det hende dette blir sommerens favoritt.

Fremgangsmåte

  1. Del blomkålen i passe og jevnt store buketter.
  2. Pensle blomkålen med olje og grill til bukettene har fått fine riller og farge.

Ertepuré:

  1. Ertene forvellet et par minutter i kokende vann.
  2. Tilsett smør og hvitløk og kjør til puré med en stavmikser e.l.
  3. Smak til med salt og pepper.

Server ertepureen til den grillede blomkålen som en nydelig smårett eller som tilbehør til sommermiddagen.

Hvor godt likte du oppskriften?