Grillet gresk salat

Gresk salat med agurk, tomat, løk, oliven og fetaost er alltid populært. Men hvorfor ikke prøve en ny variant. Pakk salaten inn i folie og legg den på grillen til osten har smeltet. Smaken på grønnsakene kommer godt frem etter en runde med varmebehandling.
Under 20 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 tomat
  • 1 slangeagurk
  • 2 avokado
  • 1 løk
  • 100 g fetaost i biter
  • 12 grønne oliven
  • 2 ss olivenolje
  • grovt salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Skrell slangeagurken, og del alle grønnsakene i store biter.

Pensle et ark med tykk stekefolie med litt olivenolje og pakk inn grønnsakene og osten i enten en stor pakke eller i 4 porsjonspakker.

La pakken(e) grille i ca. 10 minutter. Har du ikke grill, kan du putte pakken i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter.

Krydre med litt grovt salt og pepper, og server enten som en selvstendig rett eller som tilbehør til annen grillmat.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook