Grillet hjertesalat med ristede kapers

Dette er en grillrett du må forsøke i sommer. Med smakfulle kapers og litt revet kraftig ost blir dette en pikant rett.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 hjertesalat
  • 2 ss olje til pensling
  • 1 dl kapers
  • 4 ss reven godt moden hvitost
  • pepper

Vinaigrette

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 ts sennep
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

Skyll og tørk salaten og del den i to. Pensle salaten med olje.

Legg den på varm grill med snittflaten ned. Grill til den har fått farge.

Snu etter ett par minutter.

Grill videre ett par minutter.

Skyll og tørk kapers. De kan ristes i en tørr panne på forhånd eller legges på folieark på grillen.

Bland sammen alle ingrediensene til vinaigretten.

Server nygrillet hjertesalat med vinaigrette, kapers, finrevet ost og nykvernet pepper.

Sist oppdatert 26. juni 2019
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook