Ingredienser
Grønnsaker og fisk i folie
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Er det ikke grillsesong, så lager du enkelt pakkene i stekeovnen.
Fremgangsmåte
- Rens og skjær løk i tynne skiver, squash i tynne staver og asparges i biter. Skjær fisken i terninger.
- Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie. Legg grønnsakene i bunnen. Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen. Pakk folien godt sammen på toppen.
- Legg pakkene i på grillen i ca. 15 minutter eller i stekeovn på 200°C i 25-30 minutter.
Press over sitronsaft rett før servering.
Denne oppskriften holder til 4 porsjonspakker. Lager du en stor pakke, trenger den lenger tid på grillen/i ovnen.