Ingredienser
Grønnsaker og fisk i form
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Grønnsaker og fisk passer kjempegodt sammen, og ved å lage en slik alt-i-ett-form, så gjør middagen seg selv i ovnen mens du kan gjøre andre ting. Server med kokte poteter, pasta eller godt brød til.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 225°C.
- Skjær torsken i serveringsstykker, tomat og squash i skiver, purre i ringer og brokkoli i små buketter.
- Smør en ildfast form og legg skiver av squash og tomater i formen. Dryss litt salt over.
- Forvell purre og brokkoli i et minutt i kokende vann. Hell av vannet og legg grønnsakene i formen.
- Legg fisken over grønnsakene. Tilsett vannet, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
- Bak formen midt i ovnen til den er ferdig - ca. 15 minutter.
- Fjern folien, sett varmen opp til 250°C og dryss ost over fisken.
- La formen stå i ovnen til osten begynner å smelte og får farge.
Server formen med brød, pasta eller kokte poteter.