Gumbo med ris

Ingredienser

Gumbo med løk og paprika

40-60 min
0.5 av 5 om dagen

Gumbo er en tradisjonell cajunrett. Hver familie lager sin egen Gumbo, og bruker ingredienser som er tilgjengelige når gryten skal lages. Vår gumbo lages av deilige grønnsaker sammen med pølse og reker.

Fremgangsmåte

  1. Rør melet forsiktig inn i varm olje i stekepannen. Rør til melet er mørkebrunt.
  2. Tilsett løk, hvitløk, stangselleri og paprika. Rør til løken er blank og myk.
  3. Tilsett tomatpuré og krydder.
  4. Tilsett vann og buljong mens du rører. .
  5. La det koke i ca. 30 minutter. Rør i ny og ne, og spe på med mer vann hvis gryten blir veldig tykk.
  6. Tilsett pølse og rensede reker.
  7. Smak til og server gumboen med ris og brød.

Hvor godt likte du oppskriften?