Lapper av havregrøtrester

Ingredienser

Havregrøtlapper med eple

Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Havregrøtlapper med eple er den perfekte restemat – myke, smakfulle og fulle av fiber. Metter godt for både store og små. Oppskriften gir ca. 12 lapper.

Fremgangsmåte

  1. Bland kald havregrøt med egg, bakepulver, kanel, vaniljesukker og salt. 
  2. Vask og riv epler og vend inn inn med resten. Spe på med hvetemel. 
  3. Stek små lapper i litt olje på middels varme, 2–3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomstekte.
Tips:
Skal du ta vare på havregrøtrester er det viktig med rask avkjøling. Ha restene over i egnet oppbevaringsboks og sett i kaldt vannbad. Sett deretter lokket på boksen og oppbevar i kjøleskap. 

Hvor godt likte du oppskriften?