Hjemmelaget lollipop

Hjemmelaget lollipop lager du enkelt ved å fryse ned smoothie lagvis i isformer. Alt av frukt og bær kan brukes - her har vi brukt smoothie som gjør isen rød og gul. Du kan gjerne ha flere lag og farger, husk bare å fryse ett lag av gangen.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Rød blanding

Gul blanding

Fremgangsmåte

 

Rød blanding:

  1. Bland alle ingrediensene i en blender og hell over i egnede isformer.
  2. Fyll formene halvfulle og sett i fryseren.

 

Gul blanding:

  1. Rens og skjær ananas i biter.
  2. Ha appelsinjuicen i mikseren først - deretter ananas.
  3. Kjør blandingen til du får en glatt, tykk smoothie.
  4. Hell den over i isformene du har i fryseren. Sett i en trepinne, en teskje eller lignende og sett i fryseren.
  5. Ta lollipopene ut av fryseren 10-15 minutter før de skal serveres.
Del på Facebook