Hjemmelaget lollipop

Hjemmelaget lollipop lager du enkelt ved å fryse ned smoothie lagvis i isformer. Alt av frukt og bær kan brukes - her har vi brukt smoothie som gjør isen rød og gul. Du kan gjerne ha flere lag og farger, husk bare å fryse ett lag av gangen.
Over 60 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Rød blanding

  • 1 dl jordbær
  • 1 dl bringebær
  • 1 ss limesaft
  • 2 ts melis
  • 1 g

Gul blanding

  • 2 skive frisk ananas
  • 1 dl appelsinjuice

Fremgangsmåte

Rød blanding:

Bland alle ingrediensene i en blender og hell over i egnede isformer. Fyll formene halvfulle og sett i fryseren.

Gul blanding:

Rens og skjær ananas i biter. Ha appelsinjuicen i mikseren først - deretter ananas. Kjør blandingen til du får en glatt, tykk smoothie. Hell den over i isformene du har i fryseren. Sett i en trepinne, en teskje eller lignende og sett i fryseren.

Ta lollipopene ut av fryseren 10-15 minutter før de skal serveres.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 310
Legg til på Min side
Del på Facebook