Hvit asparges med eggehakk og klarnet smør

Ingredienser

Hvit asparges med eggehakk

Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Egg og asparges smaker kjempegodt sammen, og vårløken setter en ekstra snert på smaken. Serveres for eksempel som en forrett, som snacks eller et lett lite kveldsmåltid.

Fremgangsmåte

  1. Skrell aspargesen og kutt vekk 1-2 cm av den nederste delen. Kok aspargesen 3-6 minutter avhengig av tykkelsen.
  2. Hell av vannet.
  3. Visp hviten og plommen på eggene hver for seg med en gaffel.
  4. Tilsett olje og eddik - halvparten i hvitene og resten i plommene. Du kan også bland alt sammen.
  5. Smak til med salt og pepper.
  6. Legg tre asparges på hver tallerken og fordel hakkede eggehviter og plommer i en remse over aspargesene sammen med hakket vårløk.

Hvor godt likte du oppskriften?