Ingredienser
Hvitløksbaguetter
Over 60 min
De nydeligste hvitløksbaguettene lager du selv. Det er enkelt og kjempegodt og passer til enhver anledning. Husk å lage nok. De får fort bein å gå på.
Fremgangsmåte
- Del hvitløkene i to på tvers. Legg dem i folie, ha litt olje over og pakk dem inn.
- Bak i ovnene på 200 grader i ca. 45 minutter.
- Klem ut innmaten på hvitløken når de er skikkelig møre.
- Bland innholdet med smør og urter. Bruk de urtene du ønsker selv. Persille, gressløk, timian og/eller basilikum er nydelig i hvitløksmør.
- Del baguettene i skiver eller på tvers og så på langs.
- Smør på hvitløkssmør.
- Stek baguettene ovn på 200 grader, til de har fått litt farge.
- Server gjerne som en egen liten rett eller med salat ved siden av.