Rosenkål med bacon og valnøtter

En deilig liten smårett med rosenkål om du har lyst på noe smått, enkelt og raskt. Retten passer også utmerket som tilbehør til alt fra kjøtt og fisk.
Under 20 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 500 g rosenkål
  • 100 g bacon
  • 2 dl valnøttkjerner
  • 1 ss olje til steking
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Rens og kok rosenkålen i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Ta den opp og la den renne godt av.

Klipp opp baconet og sprøstek det i olje. Tilsett rosenkål og valnøtter og stek det under omrøring til kålen er myk, men ikke bløt. Smak til med salt og pepper om nødvendig.

Serveres nylaget og rykende varm.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook