Lun rosenkålsalat

Lun rosenkålsalat består av høstens beste grønnsaker samlet på en og samme tallerken. Server salaten som middag med godt brød til eller som tilbehør til annen mat.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 300 g sopp
  • 1 pk bacon
  • 1 rødløk
  • 2 ss smør
  • salt og pepper etter smak
  • 300 g rosenkål
  • 150 g brokkoli
  • 1 boks marinert fetaost
  • friske urter etter smak

Fremgangsmåte

Skjær frisk sopp. rødløk og bacon i biter. Stek alt sammen i smør i en varm panne/gryte.

Rens rosenkål og del brokkolien i mindre buketter og kok dem møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og ha en stor klatt smør i kjelen. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland sammen.

Anrett rosenkål- og soppblandingen i dype tallerkener. Topp med marinert fetaost og friske urter.

Server godt ferskt brød til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook