Jordbær-bruschetta

Den klassiske italienske bruschettaen er grillede eller stekte skiver av brød eller baguett med hvitløk, tomater og olivenolje. Her en variant med jordbær som anbefales som forrett eller som en liten smårett.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 baguette
  • 400 g jordbær
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • 1 båt hvitløk - finhakket
  • grovmalt pepper

Fremgangsmåte

Skyll jordbærene, rens dem og skjær dem i terninger.

Bland olje, eddik, hvitløk og basilikum, og tilsett jordbærterningene.

Skjær baguettene i skrå skiver. Anrett jordbærblandingen på baguettskivene.

Pynt med basilikumblader og grovmalt pepper.

Serveres umiddelbart.

Sist oppdatert 13. januar 2013
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook