Ingredienser
Kald kremet agurksuppe
Under 20 min
2 av 5 om dagen
Frisk og god suppe med agurk som smaker ekstra godt f.eks. med litt finstrimlet røkelaks i. Flott å servere som forrett i høye stilige glass.
Fremgangsmåte
- Skyll slangeagurkene og del i to på langs. Deretter deles de i grove biter.
- Skyll vårløk og grovhakk dem. Skyll rucculaen godt.
- Mos agurk, vårløk og ruccula sammen i foodprosessor eller blender. Spe med matyoghurt til du har fått en fin konsistens.
- Smak til med salt og pepper.
- Drypp over litt god olivenolje og server den kremete agurksuppen kald f.eks. med brødsticks til.
- Slik lager du brødsticks:
- Skjær brødskivene i 8 like store rektangler på ca. 8x1 cm. Drypp med olje og dryss på salt. Stek på 200°C i 8-10 minutter til de er gylne.