Ingredienser
Kålsalat med vårløk til pizza
Under 20 min
1 av 5 om dagen
En kålsalat er alltid nydelig til pizza. Norsk kål får du hele året. Finsnittet frisk kål er sprøtt og godt og passer så fint i mange typer salater.
Fremgangsmåte
- Finsnitt kålen. Dryss på salt og kna den litt. Da beholder den sin fine sprøhet.
- Skjær paprikaen i små terninger.
- Finsnitt vårløken.
- Tin ertene.
- Del granateplet ved å skjære av toppen og risse i kantene av skallet. Brekk skallet i biter og «pirk» ut kjernene. Denne prosessen kan gjøres i en stor bolle med vann, da unngår du søl på klærne.
- Bland alle ingrediensene til salaten.
- Ha ingrediensene til dressingen i et glass og rist sammen.
- Hell dressingen over kålsalaten og bland godt.
- Lag den gjerne i god tid. Den er holdbar.
- Finsnittet persille er nydelig på toppen.