Kålsalat med vårløk til pizza

En kålsalat er alltid nydelig til pizza. Norsk kål får du hele året. Finsnittet frisk kål er sprøtt og godt og passer så fint i mange typer salater.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 2 ss hvitvinseddik
  • saften av 0,5 sitron
  • 4 ss olje
  • pepper

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt kålen. Dryss på salt og kna den litt. Da beholder den sin fine sprøhet.
  2. Skjær paprikaen i små terninger.
  3. Finsnitt vårløken.
  4. Tin ertene.
  5. Del granateplet ved å skjære av toppen og risse i kantene av skallet. Brekk skallet i biter og «pirk» ut kjernene. Denne prosessen kan gjøres i en stor bolle med vann, da unngår du søl på klærne.
  6. Bland alle ingrediensene til salaten.
  7. Ha ingrediensene til dressingen i et glass og rist sammen.
  8. Hell dressingen over kålsalaten og bland godt.
  9. Lag den gjerne i god tid. Den er holdbar.
  10. Finsnittet persille er nydelig på toppen.
Del på Facebook