Kokos panna cotta med jordbær i tre glass

Ingredienser

Kokos panna cotta med jordbærtopping

Over 60 min
0.5 av 5 om dagen

Lag en nydelig panna cotta til dessert med topping av jordbær og pasjonsfrukt smakt til med frisk mynte og lime.

Fremgangsmåte

  1. Kok opp kokosmelk og fløte.
  2. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.
  3. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i fløteblandingen.
  4. Rør inn vaniljesukker.
  5. Hell blandingen i fire porsjonsglass og sett i kjøleskap til avkjøling.
  6. Del opp jordbærene i to eller fire, del pasjonsfruktene ta ut kjernene og saften med en skje. Bland sammen jordbær, pasjonsfrukt, limeskall og hakket mynte. Smak til med sukker.
  7. Server panna cotta med toppingen.

Hvor godt likte du oppskriften?