Kremet potetsalat med kapers og pepperrot

Til grillmat, utemat, sommermat; potetsalaten hører med. Med små grep kan den bli mager å spise også.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 800 g små potet i terninger - gjerne nypoteter

Dressing

  • 200 g kesam mager
  • 1 dl skummet kulturmelk
  • 1 bunt finkuttet frisk dill
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 1 ts salt
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 2 ss ravigottesaus
  • 0,5 dl finklippet frisk gressløk
  • 1 dl finsnittet purre
  • 4 ss kapers

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen ingrediensene til dressingen.
  2. Tilsett potetterninger og kapers.
  3. Vend forsiktig om.
  4. Dette er en frisk, mager potetsalat som er ypperlig til grillmat eller spekemat. Salaten og som gjerne kan lages i god tid og oppbevares i kjøleskap.
Sist oppdatert 15. juli 2019
Liker 8
Legg til på Min side
Del på Facebook