Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 225°C.

    Rull pizzadeigen ut på bakepapir på en stekeplate.

    Skjær løken i tynne ringer og bland den med olje.

    Skjær osten i tynne skiver.

    Smør tomatpureen utover pizzadeigen og legg på tomater, rødløk og ost.

    Strø til slutt over hakket frisk oregano.

    Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.

    Server pizzaen med svarte oliven.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk tynn fersk pizzabunn, rektangulær
  • Topping:
  • 1 stk rødløk
  • 2 ss olivenolje
  • 100 g brie
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 beger rød cherrytomat
  • svarte oliven
  • 1 dl hakket frisk oregano

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 225°C.

    Rull pizzadeigen ut på bakepapir på en stekeplate.

    Skjær løken i tynne ringer og bland den med olje.

    Skjær osten i tynne skiver.

    Smør tomatpureen utover pizzadeigen og legg på tomater, rødløk og ost.

    Strø til slutt over hakket frisk oregano.

    Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.

    Server pizzaen med svarte oliven.