Mandelmarengs med bringebær

Lekker og god dessert med marengs, krem og friske bringebær. Om du lager bunnen på forhånd er dette en super enkel dessert!
Over 60 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fyll

  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss vaniljesukker
  • 500 g bringebær
  • 1 dl mandelflak

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 100 grader C.
  2. Skill eggene og pisk eggehvitene.
  3. Tilsett sukker litt etter litt og fortsett å vispe til du får en stivpisket røre.
  4. Hakk mandlene grovt og vend inn de.
  5. Vend forsiktig inn litt av bringebærene.
  6. Bred røren utover på et bakepapir i en liten langpanne.
  7. Stek bunnen i ett par timer, midt i ovnen.
  8. Marengsbunnen skal være sprø utenpå og litt myk inni.
  9. Marengsbunn som dette kal lages på forhånd.
  10. Pisk fløten til krem og smak til med vaniljesukker.
  11. Bred kremen utover kaken, rett før servering og ha på godt med bringebær og mandelflak.
  12. Del kaken i ønsket biter.
Del på Facebook