Ingredienser
Nachos med poteter og bakte bønner
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen
Deilig nachos hvor tortillachipsen er byttet ut med hjemmelaget potetchips. Smaker nydelig med bønner, salsa og guacamole. Ny favoritt til fredagstacoen?
Fremgangsmåte
- Varm ovnen til 180 grader C.
- Skyll de sorte bønnene. La de renne godt av.
- Legg 2/3 deler av potetchipsen i en ildfast form. Dryss over krydder.
- Fordel ost, tomatsalsa, jalapenos, løk og bønner over. Du kan lage flere lag om du ønsker.
- Bak i ovn i 10-12 minutter til osten har smeltet.
- Stikk inn resten av potetchipsen, dryss over finhakket koriander og press litt limesaft over.
- Server nachos nylaget med guacamole.
Har du rester av taco er det fint å bruke i denne retten. Ønsker du sterkere smak kan du ha i mer krydder.