Nachos av potetchips med guacamole

Ingredienser

Nachos med poteter og bakte bønner

Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Deilig nachos hvor tortillachipsen er byttet ut med hjemmelaget potetchips. Smaker nydelig med bønner, salsa og guacamole. Ny favoritt til fredagstacoen?

Fremgangsmåte

  1. Varm ovnen til 180 grader C.
  2. Skyll de sorte bønnene. La de renne godt av.
  3. Legg 2/3 deler av potetchipsen i en ildfast form. Dryss over krydder.
  4. Fordel ost, tomatsalsa, jalapenos, løk og bønner over. Du kan lage flere lag om du ønsker.
  5. Bak i ovn i 10-12 minutter til osten har smeltet.
  6. Stikk inn resten av potetchipsen, dryss over finhakket koriander og press litt limesaft over.
  7. Server nachos nylaget med guacamole.
    Har du rester av taco er det fint å bruke i denne retten. Ønsker du sterkere smak kan du ha i mer krydder.

Hvor godt likte du oppskriften?