Syltet rødløk

Syltet rødløk er en delikatesse som passer godt som tilbehør f.eks. til middagen, til grillmaten og til tacoen. Det er også kjempegodt i en pokebolle. Enkel å lage - enkel å spise.
Over 60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 dl eddik, 7 %
  • 1 dl sukker
  • 1,5 dl vann
  • 10 hel pepper
  • 2 laurbærblad
  • 3 rødløk

Fremgangsmåte

  1. Rens og skjær rødløken i tynne skiver.
  2. Ha løken over på rene, varme glass.
  3. Kok opp vann, eddik, sukker, pepperkorn og laurbærblad, og rør til sukkeret er oppløst.
  4. Sil laken for å fjerne pepperkorn og laurbærblad.
  5. Hell den kokende laken over løken og lukk glasset.
  6. Avkjøl.
  7. Løken er klar til bruk etter en times tid, men den blir bedre og bedre etter hvert.
Sist oppdatert 23. november 2018
Liker 10
Legg til på Min side
Del på Facebook