Nypoteter og kaviar

Nypoteter og kaviar er to delikate råvarer som passer sammen i farge, konsistens og ikke minst smak. Server dem som forrett, venterett eller snacks sammen med noe godt i glasset.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 10 små potet
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 finhakket rødløk
  • 5 ss lakserogn
  • 0,5 dl hakket frisk dill
  • grovt salt

Fremgangsmåte

  1. Skrubb potetene godt og kok dem møre i lettsaltet vann.
  2. Damp dem godt og del dem i to.
  3. Fyll grovt salt på et fat og sett i de halve potetene.
  4. Legg en skje crème fraîche på hver halve potet, dryss på hakket rødløk og legg lakserogn på toppen.
  5. Dryss over litt finhakket dill til slutt.
Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook