Ingredienser
Omelett med grønnsaker
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Gjør frokosten eller matpakken mer spennende med en fargerik omelett full av grønnsaker. En perfekt måte å bruke opp grønnsaksrestene på, og den holder seg godt i kjøleskapet hvis du lager den i forveien.
Fremgangsmåte
- Rens grønnsakene og del dem i små biter.
- Stek grønnsakene og potetbitene i olje i 4-5 minutter i en stekepanne.
- Pisk sammen egg og vann og hell det over grønnsakene. Rør rundt.
- Dryss over revet ost og litt salt og pepper.
- La omeletten steke på middels varme til den stivner.
- Ha et dryss av persille over.
- Server som en enkel frokost, lunsj eller middag.
- Om du ønsker å ha den i matpakken er det lurt å avkjøle den litt.
Bruk det du har av grønnsaker og det du liker best. Om du har kokte poteter er det supert å bruke disse i en omelett.