Ostekake med bringebær

Denne ostekaken med bringbær smaker kjempegodt, og vil garantert forsvinne fort. Server den enten som dessert eller til kaffen.
Over 60 min

Ingrediensliste

Bunn

  • 4 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 150 g smør

Fyll

  • 3 egg
  • 200 g kremost til baking - naturell
  • 1,5 dl matyoghurt
  • 1 dl melis
  • 100 g bringebær

Fremgangsmåte

  1. Bland mel og sukker. Smelt smør og bland i melblandingen. Bland sammen til en smuldredeig.
  2. Trykk deigen ut i en for med løs kant - ca. 24 cm i diameter. Sett bunnen kjølig i ca. 15 minutter.
  3. Stek bunnen midt i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter.
  4. Bland alt til fyllet og vend forsiktig inn bringebærene.
  5. Hell fyllet i bunnen og stek kaken i ytterligere 25 minutter.
  6. Avkjøl kaken.
  7. Legg rikelig med bringebær på toppen av ostekaken og dryss med melis før servering.
Legg til på Min side
Del på Facebook