Pasjonsfruktmousse

Kjempegod, frisk og et perfekt punktum på middagen. Pasjonsfruktmousse en enkel dessert som du veldig gjerne kan lage dagen før du skal servere den.
Over 60 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 4 gelatinplater
  • 3 ss kokende vann
  • 2 dl puré av pasjonsfrukt
  • 3 dl kremfløte
  • 4 ss melis
  • 4 moden pasjonsfrukt
  • sitronmelisseblader

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter.
  2. Pisk en luftig krem av fløte og melis, og bland inn pasjonsfruktpureen.
  3. Kok opp vannet.
  4. Klem ut vannet av gelatinplatene og la de smelte i det kokte vannet.
  5. Bland litt av kremen inn i gelatinen, og hell blandingen over i resten av kremen. Rør om.
  6. Hell moussen i porsjonsskåler eller i en serveringsbolle.
  7. La moussen stivne i minst 2 timer i kjøleskapet.
  8. Del pasjonsfruktene i to og skrap ut massen. Ha en skje på hver dessertskål og pynt med sitronmelisseblader.
  9. Serveres godt avkjølt.
Sist oppdatert 1. november 2017
Liker 26
Legg til på Min side
Del på Facebook