Ingredienser
Pizza med ruccula, tomater og spekeskinke
                                
                                20-40 min
                            
                            
                                
                                0,5 av 5 om dagen
                            
                    En lur kjøreregel når du har pizza til middag - er å fylle halve tallerkenen med grønnsaker. Her en deilig pizza med tomater, rucculasalat og spekeskinke og en grønn frisk salat til. Smaker godt og ser godt ut.
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 230 grader.
 - Vask og tørk grønnsakene.
 - Ha pizzasaus på pizzabunnen.
 - Fordel den hvite osten over.
 - Stek pizza på sterk varme, midt i ovn, til den er ferdig. Tynn bunn og sterk varme gir den sprøeste pizzaen.
 - Vask og tørk rucculasalaten. Ha den på pizzaen sammen med tomater, spekeskinke, og flak av parmesanost.
 - Server pizzaen med en blandet salat på halve tallerken.
 
Du kan bytte ut parmesan med en god norsk hardost.