Potet- og sellerisuppe

En fantastisk god og smakfull suppe med poteter og sellerirot. Og superenkel og rask å lage. Den er kjempegod med litt pesto til - enten oppe i suppen eller ved siden av.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 5 potet
  • 1 løk
  • 0,5 sellerirot
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 dl lett matfløte
  • 2 ss finrevet frisk pepperrot
  • salt og nykvernet pepper
  • 2 ss grønn pesto
  • 2 ss rød pesto

Fremgangsmåte

  1. Vask og skrell poteter, løk og selleri og del i biter. Kok i buljongen til alt er mørt.
  2. Moss grønnsakene med en stavmikser til suppen har en fin, jevn og fløyelsaktig konsistens.
  3. Spe med matfløte og kok opp.
  4. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  5. Server suppen med mønster av rød og grønn pesto.

 

Suppen er glutenfri, og kan gjøres laktosefri ved å velge laktosefri matfløte.
Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 35
Legg til på Min side
Del på Facebook