Ingredienser
Potetsalat med aspargesbønner og egg
20-40 min
1 av 5 om dagen
Alt-i-ett-salat som du bare kan servere litt godt brød til. Her er det mye godt; nypoteter, bønner, sukkererter, avokado og reddiker. Og en nydelig dressing som virkelig setter prikken over i'en.
Fremgangsmåte
Lag dressingen først ved å blande alle ingrediensene i en bolle og la den stå og trekke i kjøleskapet mens salaten lages.
Skrubb potetene og kok dem knapt møre.
Kok bønnene knapt møre i lettsaltet vann.
Del avokadoen i litt store biter, sukkerertene på langs, reddikene i skiver og riv salaten i mindre biter.
Kok eggene i 8 minutter.
Anrett alle grønnsakene på et serveringsfat.
Riv fisken i biter og del eggene i to og legg det på salaten.
Drypp dressingen over like før servering eller ha den i en bolle for seg.