Rød Riga-suppe

Dette er en sunn, god og rimelig suppe som varmer på en kald dag. Server den med godt, grovt brød til og den metter godt.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 hodekål
  • 2 boks hermetiske tomater
  • 2 l vann
  • 3 løk
  • 4 båt hvitløk
  • 2 rød paprika
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 2 grønnsakbuljong (terning)
  • smak til med salt og pepper
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 6 ss ekstra lett rømme (rømmekolle)

Fremgangsmåte

Grønnsakene skjæres i små biter og alt legges i en stor kjele. Hell på vann og tilsett buljongterningene.

Tilsett frisk oregano. Tørket kan også brukes.

La suppen koke i ca. 1 time.

Ønsker du en suppe med litt 'sting', så tilsett noen få dråper tabasko ved servering. Server med godt brød, knekkebrød eller flatbrød og en skje rømmekolle i hver tallerken.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 7
Legg til på Min side
Del på Facebook