Rosenkålsnacks

Rosenkål-snacks er smakfullt og enkelt å lage! Dette sunne lille mellommåltidet blir raskt en hit. Perfekt som en unik snack eller som et deilig tilbehør til kalkunmiddag og lammestek.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 200 g rosenkål
  • Saften av 0,25 sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl finrevet hardost
  • 1 ts honning
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Rens rosenkålene og del dem i to.
  2. Kok dem noen minutter i kokende vann med litt salt.
  3. La dem renne av og legg dem utover et bakebrett med bakepapir.
  4. Klem dem flate med ett glass eller lignende.
  5. Press noen dråper sitronsaft over.
  6. Strø over ost.
  7. Stek dem på 200 grader i ca. 15. minutter.
  8. Ringle litt honning over og server med et dryss av pepper og salt.
Legg til på Min side
Del på Facebook