Miljøbilde av sommersalat med jordbær og bringebær på blondeduk.

Salat med jordbær, bringebær og ruccula

Deilig og lettlaget salat med jordbær, bringebær, agurk og ruccula.
20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Dressing

  • 3 ss hvit balsamicoeddik (hvitvinseddik)
  • 3 ss olje
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene på et fat, i bolle eller porsjonsskåler.
  2. Rist pinjekjernene i varm, tørr panne til de blir gylne, og avkjøl.
  3. Pisk dressingen sammen og smak til med salt og pepper.
  4. Drypp dressingen over salaten.
  5. Ønsker du kjøtt i salaten, så tilsett skiver av stekt kyllingfilet.
  6. Servér gjerne med ristet brød.
Del på Facebook