To skåler med sitronfromasj

Ingredienser

Sitronfromasj

Over 60 min

Sitronfromasj er frisk og god dessert å servere i julen eller til nyttår. Sjekk vår enkle oppskrift - kan gjerne lages dagen før!

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i ca. 7 minutter. Klem vannet ut og løs gelatinen opp i litt kokende vann.
  2. Pisk kremen halvstiv.
  3. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  4. Vask sitronen godt.Tilsett finrevet sitronskall i eggedosisen.
  5. Hell gelatinen i en tynn stråle i eggedosisen under omrøring. Vend inn pisket krem og sitronsaft.
  6. Smak til om fromasjen er passe søt.
  7. Fyll fromasj i porsjonsglass eller i en glassbolle. Dekk med plast og sett kaldt i minst et par timer eller natten over.
  8. Server fromasjen med strimler av sitronskall eller lime.

Hvor godt likte du oppskriften?