Spansk fiskegryte

En fiskegryte virkelig proppfull av deilige smaker. Med ferskt brød til, blir det et festmåltid.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g torskefilet
  • 1 løk
  • 1 ss olje
  • 0,25 ts gurkemeie
  • saft og skall av 0,5 sitron
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 5 dl vann
  • 1 fiskebuljong (terning)
  • 1 dl matfløte
  • salt og pepper etter smak
  • 1 ts hakket frisk rosmarin
  • 3 tomat
  • 100 g rensede reker

Fremgangsmåte

Skrell og finhakk løken. Surr løk i olje sammen med gurkemeie, sitronskall og sjampinjonger.

Spe med vann, buljongterning og fløte. Kok i ca. 10 minutter. Jevn suppen med maisenna som er utrørt i litt vann. Smak til med krydder og presset sitronsaft.

Del fisken i biter og legg den i suppen. La dette koke noen minutter til fisken er hvit.

Legg i terninger av tomater og rensede reker. Pynt med rosmarin og server suppen med godt brød til.

Tips: Du kan bruke den fiskesorten du har eller som du liker best.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 16
Legg til på Min side
Del på Facebook